Ga naar hoofdinhoud

Ninni Vi voert reorganisatie door en cancelt orders SS19 collectie

Dutch design label Ninni Vi International B.V. heeft noodgedwongen een reorganisatie moeten doorvoeren. Volgens het bedrijf heeft dit vooral te maken gehad met de veranderende vraag van de markt, de sterk teruglopende Retail afzet en de sterk toegenomen concurrentie.

Dit maakte Ninni Vi bekend via een persbericht. Alle geplaatste orders voor de SS19 collectie van Ninni Vi zelf, maar ook van Mortenz, Soft & Jolly en Little Ninni Vi zijn gecanceld. Het bedrijf gaat ervan uit dat er genoeg tijd is om vervangende leveranciers te vinden die het inkoopgat kunnen dichten.

Nieuwe vorm
Maar stoppen doet Ninni Vi nog niet. In de aanstaande maanden zal men hard werken aan Ninni Vi International en zich richten op de toekomst. Het bedrijf moet gevormd worden naar de huidige wens en behoefte van de consument. Vanaf augustus 2019 zal deze nieuwe vorm dan ook zichtbaar zijn. Ninni Vi doet naar eigen zeggen één stap terug, om er weer twee naar voren te kunnen zetten.

Over Ninni Vi
Bij Ninni Vi vind je online mooie kinderkleding voor een betaalbare prijs. Het assortiment is ruim en bevat verschillende stijlen voor jongens en meiden. Ninni Vi onderscheidt zich met het combineren van details, flitsende kleuren en stoere prints op de items.

Website Ninni Vi: www.ninnivi.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top