Ga naar hoofdinhoud
nummer 16

Nummer Zestien na 23 jaar een nieuwe eigenaar

Na 23 jaar is voor Ilja Helmink-Op de Beek en Victor Op de Beek de tijd gekomen om afscheid te nemen van hun zaak Nummer Zestien. Echter, er zal niet veel veranderen aan de zaak. Er komt alleen een andere eigenaar en de collectie zal een klein beetje verschillen, maar de winkels blijven gelukkig gewoon open!

Familiegeschiedenis
De broer en zus liepen de afgelopen dagen met een vreemd gevoel door de steeds leger wordende filialen. “Er ligt een groot stuk familiegeschiedenis in de winkels. Hun moeder begon in 1980 op de Posthof met ‘Teddybeer’; een baby- en kinderspeciaalzaak. Vijf jaar later verhuisde ze naar de Sniederslaan, wat later Nummer Zestien is geworden. Toen de collectie (letterlijk) begon mee te groeien met de klanten kwam er ook kinderkleding bij en is de naam van de winkel veranderd in Nummer Zestien Jeugdmode. In 1996 namen Ilja en Victor de zaak over en kwam er ook kleding voor volwassenen bij.

De focus werd toen gelegd op de kleding waardoor de kinderwagens en andere babyspullen verdwenen. De naam werd veranderd in Nummer Zestien Generation Store. Dankzij de groei moesten ze wéér uitbreiden en kwam er een apart pand voor kinderkleding. In 2006 kregen ze nóg een afdeling: de Jeans Store die in 2017 van naam is veranderd in OOTD (Outfit Of The Day) en zich alleen op damesmode ging richten.”

Overname
Ilja en Victor geven het stokje over aan Robert Broeks. Robert is een sales manager in de Retail branche en werkt zoals hij zelf zegt “al zijn hele leven in de kleding”. Broeks neemt zowel Nummer Zestien Generation Store als OOTD over. De Junior Store neemt hij niet over deze winkel zal dan ook haar deuren moeten sluiten.  

Goed gevoel
Op 1 februari zal Broeks voor het eerst de deuren open van de winkels Nummer Zestien Generation Store en OOTD. Zoals al eerder gezegd blijft er veel hetzelfde. De goede service, het eerlijke advies, de medewerkers in de winkel en de prettige winkelervaring zullen allemaal hetzelfde blijven. Bij Nummer Zestien en OOTD ga je met een goed gevoel de winkel uit. Dat doen Ilja en Victor op 31 januari gelukkig ook!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top