Ga naar hoofdinhoud

Office manager – Kixx International

Kixx internationalKixx International is een bedrijf met twee webshops en een winkel gespecialiseerd in kinderkleding. Voor het kantoor waar wij de webshops runnen zijn we op zoek naar een:

Office manager (fulltime)

De functie:
De office manager moet de klantenservice ondersteunen en bij willen springen op andere afdelingen tijdens drukte. In deze functie zorg je er tevens voor dat alle afdelingen op kantoor hun werk goed kunnen uitvoeren en geef je begeleiding en sturing aan het personeel in samenwerking met de directeur. Omdat we met een kleine groep mensen op kantoor zitten is het belangrijk dat je onze klantenservice kan bijstaan (telefoon/email) en kan inspringen waar nodig als het druk is. Je houdt je als office manager ook bezig met het optimaliseren en automatiseren van de processen en de productiviteit.

Wij vragen:
Een gemotiveerde positieve medewerker met humor die zich thuis voelt in een informele setting.  Ervaring in de modebranche is een pre. Ervaring als leidinggevende een must. Uiteraard heb je minimaal HBO denk-/werkniveau maar ben je bereid om je handen uit de mouwen te steken om je collega’s bij verschillende klussen te helpen.

Wij bieden:
Een super afwisselende baan met voldoende doorgroeimogelijkheden. Werkzaam in een gezellig gemêleerd team mensen waar je goed mee kunt lachen.  Een marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaarden.

Jij biedt: 
Uitstekende beheersing van Nederlandse taal. Het goed beheersen van de Engelse en Duitse taal is een pre. Je bent een ‘go getter’ en gaat niet bij de pakken neerzitten. Je motiveert graag mensen en kan goed overzicht houden in drukke tijden.

Jouw talent:
Je doet graag honderd dingen tegelijk en houdt hierbij overzicht. Je bent eerlijk en gemotiveerd om het bedrijf zo soepel als mogelijk te laten draaien. Je bent daadkrachtig, gedisciplineerd en duidelijk in je rol als leidinggevende.

De arbeidsvoorwaarden:
Het betreft een full time functie (5 dagen per week, maandag tot en met vrijdag).  Marktconform salaris en – arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren naar deze functie? 
Stuur je sollicitatiebrief en CV voor 1 september naar:
vacature@kixx-online.nl

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top