Ga naar hoofdinhoud

Online shop coördinator – vanHaren

vanHaren Schoenen BV is al bijna 90 jaar een begrip in Nederland. Het is een echt familiebedrijf met een internationaal tintje. Sinds 1985 maakt vanHaren deel uit van de Duitse Deichmann Groep, deze is met ruim 3500 winkels in 25 landen de grootste aanbieder van schoenen ter wereld.

vanHaren behoort al jaren tot de Beste Werkgevers in de profitsector in Nederland. Bovendien  is vanHaren in 2016 uitgeroepen tot de Beste Winkelketen, Beste Online Shop in Schoenen in Nederland en tevens behaalde vanHaren een recordomzet van 179 miljoen in 2016. Onze mensen maken het merk vanHaren!

Om ons succes verder uit te bouwen is de Omni- channel afdeling op zoek naar een:

Online Shop Coördinator

38 uur, tijdelijke functie voor 4 maanden

Wat ga je doen?

Wij bieden een zelfstandige, uitdagende en veelzijdige functie als Online shop Coördinator. Jij bent daarmee onderdeel van de afdeling Omni-channel, de snelst groeiende en meest dynamische afdeling binnen vanHaren die verantwoordelijk is voor alle digitale verkoopkanalen. Jij bent verantwoordelijk voor het aantrekkelijk neerzetten en het doorontwikkelen van de Nederlansde Online Shop –uiteraard in nauwe samenwerking met die van België- zodanig dat de doelstellingen op het gebied van omzet, conversie, bonbedrag gehaald kunnen worden. Jij bent verantwoordelijk voor alle (operationele) facetten die hierbij komen kijken, van merchandise tot content.

Jij werkt nauw samen met de andere collega’s binnen het team, zoals de Online shop Coördinator voor België en de Content coördinator, en met afdelingen, zoals Marketing, Logistiek en de Klantenservice. Jij schakelt met deze afdelingen over zaken als voorraad en online marketing. Daarnaast werk jij ook binnen de Deichmann groep samen met jouw internationale collega’s. Je rapporteert aan de Omni-channel Manager.

Wat zoeken we in jou?

  • Jij hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding (of internationaal equivalent) en een echte hands-on mentaliteit.
  • Jij hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen E-commerce, inclusief web-analytics.
  • Jij beheerst vloeiend de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Jij hebt een uitstekende kennis van MS Office en Google Analytics.
  • Jij kent de Nederlandse (E-)retailmarkt op je duim.
  • Jouw sterke punten zijn je resultaatgerichtheid, stressbestendigheid en je snelle schakelen. Je hebt affiniteit met fashion en jij houdt net als wij van SCHOENEN!

Wat bieden wij je?

  • Een uitdagende functie in een jong en professioneel team binnen een organisatie die continu in beweging is.
  • Hele goede werksfeer.
  • Een baan bij één van de beste werkgevers in Nederland, beste winkelketen en beste online shop in de categorie schoenen.
  • Korting (20%) op alle schoenen die wij verkopen binnen vanHaren Schoenen en SNIPES.

Je sollicitatie:

Ben jij dé kandidaat die past in het profiel en wil jij werken voor één van de beste werkgevers van Nederland? Als je geïnteresseerd bent in de functie en je voldoet aan de functie-eisen, solliciteer dan direct. Mail je CV+ foto en motivatie naar jobs@vanharen.nl.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top