Ga naar hoofdinhoud
chaco kids

Op avontuur met Chaco Kids sandalen

Vanaf de zomer van 2019 kunnen kinderen heerlijk springen, rennen en bewegen in de nieuwe, sterke sandalen van Chaco Kids. Ze zullen dan verkrijgbaar zijn in Nederland en België.

Wat de sandalen zo uniek maakt? De Z-constructie van de banden! Ze lopen door de zool heen en zijn gemakkelijk aan te passen aan verschillende voettypes van kinderen. Ook is het voetbed gemaakt van zeer sterk en comfortabel rubber en zijn de sandalen waterbestendig. Ideaal voor kids die écht op avontuur willen, vind je niet?

Met Chaco Kids in de winkel verras je de consument op unieke wijze. Met een markt die continu in beweging is moet dat ook wel. Producten moeten onderscheidend en verrassend zijn. De winkeliers die sandalen van Chaco Kids al hebben gezien zijn razend enthousiast en de eerste orders zijn geplaatst.

Ook benieuwd naar dit mooie merk? Bij Authentic Brands in C.A.S.T. kun alle items bewonderen. Ga hiervoor naar showroom 427 op niveau 2. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kristian Bloem via 06-42187468 of met Rob Donker via 06-50265904. Belgische winkeliers kunnen bellen met Eef Geukens via +32-474103814.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top