Ga naar hoofdinhoud
nOeser

Oprichters PINC Sale achter overname failliete kindermodemerk nOeser

Eind juli dit jaar werd baby- en kindermodemerk nOeser failliet verklaard door de rechtbank Midden-Nederland. Goed nieuws deze keer: het merk is overgenomen door de oprichters van een sample sale organisatie PINC Sale.

De oprichters Barbara Castelein en Jennifer Vervoord van PINC Sale hebben op 23 augustus het failliete kindermodemerk nOeser overgenomen. De sample sale organisatie koopt normaal gesproken sample collecties op van meer dan twintig bekende modemerken en verkoopt deze met 40 tot 70% korting aan de consument. De sample sales worden georganiseerd in de steden Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. De overname ging dan ook mede om de 100.000 voorraad tellende items van het merk.

Doorstart
KIDS sprak met Jennifer Vervoord over de plannen voor de doorstart van het merk. “nOeser is een heel mooi merk met een grote naamsbekendheid bij de consument, de oorzaak van het faillissement zat hem dan ook vooral in de kosten kant”, aldus Jennifer. “Ondertussen hebben we aan de meeste bestaande kanten die daar voor openstonden de AW2018 collectie uitgeleverd. En zijn we in gesprek met leveranciers om het merk onder licentie bij hun onder te brengen voor de ontwikkeling en verkoop van de AW2019 collectie.”

Over nOeser
Annuska Toebast-Wensink richtte nOeser op in 2013. Afgelopen februari werd nog geprobeerd om het roer om te gooien door een modeshow te organiseren op een groot piratenschip. Toen werden ook de gloednieuwe huisstijl, slogan en logo getoond aan het publiek.

Website PINC Sale: www.pincsale.nl

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top