Ga naar hoofdinhoud
out of the blue ai&ko

Out of the Blue vanaf vorig seizoen nieuwe agent van AI&KO

Sandra en Nikita de Boer, samen het agentschap Out of the Blue, zijn sinds vorig seizoen de nieuwe agenten van AI&KO, de girlslijn van Aaiko.

Vanaf het begin hebben de dames ook Vingino onder hun hoede genomen, maar nu gaan zij zich enkel nog richten op AI&KO. Dit gaan ze doen vanuit de showroom van AI&KO, gelegen in Amsterdam.

AI&KO
Nederlands kindermodemerk AI&KO is in 2017 opgericht door Pauline Brakenhoff, eigenaar en oprichter van het damesmodemerk Aaiko. De kinderlijn volgt daarmee in de voetsporen van haar grote zus Aaiko.

Wintercollectie
De herfst/winter 2018 collectie is geïnspireerd op de metropolen zoals Parijs en New York en hun kosmopolitische cultuur en eigenzinnig kledingstijl. Sportieve elementen en casual Amerikaanse dresscode zijn gemixt met Franse nonchalance en rijke materialen. Emerald green, Volcano red, Electric blue en Dahlia kleuren zijn gecombineerd met koper en zilver voor een feestelijk accent. Een velvet jurk met zebra print, bomber met een smock detail, broeken met een zijstreep, bontjas met leopard print en luxe sweaters, zijn de key items van herst/winter 2018.. Wil je meer informatie? Mail dan naar nikita@aaiko.com of naar sandra@aaiko.com

Website AI&KO: www.aaiko.com/products/aikogirls

Kindermode AI&Ko

kindermode Ai&Ko

Kindermode Ai&Ko

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top