Ga naar hoofdinhoud
ovs kids kindermodenieuws

OVS Kids komt naar Nederland

De formule OVS Kids krijgt eind deze week zijn eerste drie winkels in ons land. Eigenaar van Witteveen en Miller & More, Vidrea Retail, baat de vestigingen in Nederland als franchisenemer uit.

De drie winkels worden geopend in Amersfoort, Hellevoetsluis en Hilversum, waar ze de plek van Witteveen innemen. OVS Kids heeft een breed assortiment aan schoenen, kleding en accessoires voor kids tot acht jaar oud. De producten worden door Vidrea omschreven als ‘Italiaans, stylish, comfortabel en makkelijk draagbaar’. Ook zijn ze ecologisch duurzaam en maatschappelijk verantwoordelijk geproduceerd.

In Italië is OVS de grootste kledingketen met duizend winkels en meer dan zeven procent marktaandeel. Daarnaast heeft het ook vierhonderd vestigingen in het buitenland. De formule van OVS is eigendom van Sempione Retail, dat in 2016 Charles Vögele overnam. In verschillende landen worden winkels van Charles Vögele omgebouwd tot OVS-vestigingen. Vidrea nam onlangs al de Duitse tak van Sempione over en plaatste er Miller & Monroe.

Vidrea kocht eerder al Nederlandse locaties van Charles Vögele en bouwde ruim zeventig vestigingen om tot Miller & Monroe. Tevens heeft het bedrijf met Witteveen een doorstart gemaakt na faillissement.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top