Ga naar hoofdinhoud

Phase Eight lanceert kinderkledinglijn

Phase Eight, de Britse moderetailer, maakt zich klaar voor een opmerkelijke primeur: de lancering van een kinderkledinglijn. Het merk kondigt met trots aan dat het debuut gepland staat voor eind deze maand, zoals vermeld in een recent persbericht. Bovendien staat een vrolijke lentecollectie voor kinderen gepland voor april, gevolgd door een uitgebreide zomercollectie later dit jaar.

De allereerste kindermodecollectie van Phase Eight omvat een assortiment “mini-me” feestjurken die naadloos aansluiten bij de damescollectie. Denk aan prachtige kledingstukken voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, communie- en doopfeesten. Deze charmante kinderkledinglijn zal beschikbaar zijn via de online winkel van Phase Eight en in geselecteerde fysieke winkels.

Sally Piasecki, de productdirecteur van Phase Eight, deelt haar enthousiasme: “Bij Phase Eight hebben we altijd de nadruk gelegd op tijdloze stijl. Met de introductie van onze kinderkledinglijn zijn we verheugd dat we nu prachtige kleding kunnen aanbieden voor de meest memorabele momenten in het leven.” Ze voegt eraan toe: “We zijn vooral enthousiast over onze schattige bloemenmeisjes- en mini-bruidsmeisjesopties, omdat we nu met trots complete outfits kunnen aanbieden voor huwelijksfeesten, van top tot teen.”

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top