skip to Main Content
Pitti Bimbo is weer terug met een hoop nieuwe merken

Pitti Bimbo is weer terug met een hoop nieuwe merken

Kindermodebeurs Pitti Bimbo komt er weer aan en heeft een hoop nieuwe merken toegevoegd.

De Italiaanse modebeurs komt er weer aan en heeft een hoop te bieden. Zo zullen er meer dan 250 exposanten, waarvan 70 procent internationaal, aanwezig zijn op de beurs in de Italiaanse stad Florence. Op de beurs zijn zowel bekende merken als opkomende namen aanwezig.

Om te beginnen zijn op de eerste verdieping op de ‘Main pavilion’ de grote designer labels en verschillende iconische merken te vinden. Van formele kleding tot sportkleding, er is van alles te vinden. O.a. de merken American Vintage, Antony Morato, Bugatti Junior, Crocs, Dolce & Gabbana, Falcotto en Vingino zullen hier te bewonderen zijn.

Vervolgens is op de ‘Cavaniglia Pavilion’ het Kid’s lab te vinden. Een creatieve showcase voor internationale innovatieve en gedurfde kindermode. Hier zijn jonge, opkomende en onafhankelijke merken te vinden waaronder Baby Bloom Kids, Milano, Inuwet, Jellycat, Little Dutch, Shoo Pom en Wooly Organic.

En er is nog meer; de Monnalisa Fashion Show is weer terug. Op woensdag 18 januari is in de Fortezza da Basso de Monnalisa modeshow te bezoeken. Kortom, genoeg te doen op de Pitti Bimbo beurs in Florence op 18, 19 en 20 januari 2023.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top