Ga naar hoofdinhoud
DWRS kindermodenieuws

Prachtige DISNEY lijn van DWRS

Onlangs hebben Aukje Troost en Marike Gennissen van het schoenenmerk DWRS label hun eerste collectie van de nieuwe DWRS | DISNEY lijn gepresenteerd. Dit deden zij op Panorama in Berlijn en op de Modefabriek in Amsterdam.

Omdat Euro Disney dit jaar 25 jaar bestaat en Mickey Mouse 90 jaar oud wordt, brengen veel merken collecties uit die afbeeldingen van disneyfiguren bevatten. De DISNEY lijn die DWRS op de markt heeft gebracht sluit goed aan bij andere collecties van het merk omdat ze al eerder gebruik maakten van sterretjes, hartjes of andere borduursels. DWRS label komt niet alleen met een damescollectie, ook een ‘mini-me’ collectie is in aantocht, vanaf maat 32. Volgend jaar lente kunnen de kids hier een kijkje nemen.

DWRS label is opgericht in 2015 met als voornamelijk doel een fris en modisch shoenenmerk te worden. Beide oprichters hadden al eerder ervaring opgedaan in de schoenenbranche en vonden het tijd hun eigen ideeën te presenteren, waarbij ze soms DWRS tegen de stroom ingaan. Je shopt de damesschoenen online of bij een van de mooie schoenen- en kledingwinkels.

Website DWRS label: www.dwrslabel.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top