Ga naar hoofdinhoud
quapi

Quapi Kidswear opent feestelijk haar nieuwe hoofdkantoor

Kinderkledingmerk Quapi heeft zich in een nieuw hoofdkantoor gevestigd. Het hele proces van styling, branding, inkoop, verkoop en distributie zal hier plaats gaan vinden. Het hoofdkantoor zal bestaan uit acht showrooms (waarvan vier voor Quapi), kantoren, vergaderruimtes en een magazijn.

Owner en CEO van Quapi Monique van der Staay meldde KIDS al drie keer verhuisd te zijn sinds de start van Quapi in 2010. Omdat het merk steeds harder groeit dan verwacht werd het tijd een kantoor ‘op de groei’ te nemen. ‘Dat is zeker nodig, gezien de verdere expansieplannen die we met Quapi hebben’, aldus Monique. Niet alleen gaat het kinderkledingmerk uitbreiden naar het buitenland, ook zal er vanaf de winter van 2018 een nieuw kindermerk verkrijgbaar zijn.

Feestelijke opening
Afgelopen woensdag opende Quapi het nieuwe hoofdkantoor aan de Veersedijk in Hendrik Ido Ambacht. Natuurlijk nam KIDS hier direct even een kijkje.

  

Style Labels
Vanwege de uitbreiding heeft Quapi een nieuw bedrijf opgericht: Style Labels. Naast Quapi Kidswear, Quapi Babywear en Quapi Newborn zal het kindermodebedrijf ook nieuwe merken lanceren.

Website Quapi: www.quapikidswear.nl
Website Style Labels: www.stylelabels.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top