skip to Main Content

Red-Rag boys & girls overhandigd cheque aan Villa Pardoes!

Villa Pardoes, een onwijs mooi initiatief dat meer aandacht verdient! Er over praten is niet genoeg en dus vond Red-Rag boys & girls het tijd om actie te ondernemen om daadwerkelijk het verschil te maken. Dat hebben ze gedaan! Met de verkoop van limited Red-Rag x Villa Pardoes sneakers hebben ze de afgelopen maanden een heel mooi bedrag ingezameld.

Donderdag 28 juli was het eindelijk zover en werd de cheque met een bedrag van € 3185,-  overhandigd aan Villa Pardoes. Een bijzonder mooi moment wat ze samen gevierd hebben op deze zonnige dag in Kaatsheuvel. Samen met Olaf Jungerius (Villa Pardoes) en Colin Austermann (Red-Rag) werd de cheque overhandig aan Jess die samen met haar familie in Villa Pardoes verbleef.

Het succes van deze actie is uiteindelijk mede te danken aan de grote landelijke campagne die Red-Rag samen met een 40-tal Red-Rag boys & girls winkeliers heeft opgezet. Samen hebben ze dit initiatief gesteund en op die manier geld ingezameld voor het goede doel.

Wil jij nu ook je steentje bijdragen? Met het bedrijf, vriendenclub of persoonlijk. Neem dan eens een kijkje op de website van Villa Pardoes: https://www.villapardoes.nl/help-mee/donateurs

Over Red-Rag
Red-Rag boys & girls is een uitdagend en prikkelend – eigenwijs Nederlands kinderschoenenmerk. Met uitgesproken schoenen die zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en bijzondere materialen voor stoere kids die precies weten wat ze willen. Een fashion collectie met mooie eigen prints, labeling en met een flinke dosis humor. Niet voor saaie types!

Bij iedere collectie worden de grenzen opgezocht en nieuwe modegebieden verkend. Het schoenenmerk wil prikkelen als een ‘red-rag’ op een stier en ontwerpt daarom schoenen die net even anders zijn. Met een herkenbaar design en oog voor trends, biedt Red-Rag een lijn voor kids die zich willen onderscheiden. Voor de allerkleinste die kruipen tot de tieners die alles denken te weten. Ontworpen en met de hand gemaakt door vakmensen in Portugal. Dutch design, made in Europe! 

www.red-rag.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top