Ga naar hoofdinhoud
kindermodenieuws

Retour gaat voor tieners en nieuwe look & feel

Afgelopen weekend was KIDS fashion mag aanwezig bij de international sales meeting van Retour Jeans. Hier werd de nieuwe SS19 collectie van het merk gepresenteerd. Binnen deze collectie richt Retour zich niet alleen op kinderen, maar ook op tieners. Het merk heeft hierdoor dan ook een volledige nieuwe look & feel gecreëerd.

In de collectie is goed terug te zien dat Retour zich voortaan ook op tieners gaat richten. Dit doen zij door onder andere te gaan werken met oudere modellen bij de fotoshoots en een nieuwe huisstijl te lanceren. Daarnaast gaat het merk samenwerkingen aan met onder andere Sterre Koning en het Tina Festival dat plaatsvindt op 22 en 23 september dit jaar. De nieuwe look & feel is ook terug te zien in de fotografie.

Vanaf de zomer van 2019 zal het merk tevens een tassenlijn lanceren. Wil je niets missen van deze nieuwe lijn? Binnenkort vertellen wij er alles over in ons online magazine. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent Retour Jeans? Houd KIDS fashion mag dan goed in de gaten.

Website Retour Jeans: www.retourjeans.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top