skip to Main Content
Retour Jeans aanwezig bij SundaySchool

Retour Jeans aanwezig bij SundaySchool

Op 3 juli vindt de zevende editie van kindermodebeurs SundaySchool plaats in de Fabrique vlakbij Utrecht. Ook Retour Jeans is aanwezig!

Deze editie van de SundaySchool heeft als thema ‘The Soukh of Marrakech’ en vindt weer plaats in de Fabrique in Utrecht. Retour Jeans zal onder andere de nieuwe collectie laten zien op de beurs. Wat we daar vooral zullen zien? Meiden gaan een te gek seizoen tegemoet. Retour Jeans komt namelijk met drie thema’s met wereldse inspiratiebronnen. Wie VS zegt, denkt aan cheerleaders, high school en American football. Echte sportievelingen voelen zich in deze kleding thuis: veel zachte sweatstoffen en jerseys, artworks die doen denken aan de Amerikaanse basketbalteams.

Trekken de meiden alle aandacht? Mooi niet. Want ook voor de boys is er veel keuze met allerlei nieuws. Het heerlijke weer lokt om naar buiten te gaan, vandaar dat de jongenscollectie van Retour Jeans dit seizoen een beach vibe heeft met een vleugje high school. Voor iedere jongen is er wel wat gaafs.

En never change a winning team. Daarom lanceert Retour Jeans alweer de vierde collectie van de unieke samenwerking met Nederlands grootste freestyle street football held: Soufiane Touzani. ‘Freedom of movement’ blijft het statement van de lijn Retour X Touzani. Daarmee is de Retour Jeans zomercollectie 2023 weer een perfecte mix van casual, sportief en herkenbaar, maar desalniettemin vernieuwend.

De allerkleinsten steek je deze zomer gewoon wéér in de hipste outfits van de Retour Jeans babycollectie in samenwerking met Anouk Matton. De dj, influencer én kersverse mama van zoontje London heeft een bron van inspiratie nu letterlijk in eigen handen en spoort andere jonge moeders graag aan om optimaal te genieten van de kostbare tijd met de kleine. Trots zijn we op ons teamwork én op de collectie, die komend seizoen wederom veel moois belooft met kleur, comfort en een jungle tintje.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de zomer’23 collectie van Retour Jeans? Bekijk dan volgende week de sneakpreview bij KIDS.

Website Retour Jeans: www.retourjeans.com
Website SundaySchool: https://sunday-school.nl/

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top