Ga naar hoofdinhoud
tina festival

Retour Jeans dit weekend mét Sterre op Tina Festival

Dit weekend, op zaterdag 22 en zondag 23 september, vindt het Tina Festival plaats in Duinrell, Wassenaar. Sterre Koning is ook aanwezig met kindermodemerk Retour Jeans. En dat betekent dubbel pret: ze zal optreden in Retour outfit en kids kunnen het Retour logo shirtje kopen.

Een heel weekend lang kunnen kinderen shoppen, optredens van diverse sterren bekijken en natuurlijk de attracties in. Deze keer staat het festival in het teken van Circus met een vleugje roze. Retour Jeans staat op het festival en zangeres Sterre Koning gaat optreden in kleding van haar favoriete merk.

Op Tina Festival kunnen kinderen het bekende Retour Jeans shirt kopen die tijdelijk verlaagd is in prijs; van €19,99 voor €7,99. Hetzelfde geldt voor de nieuwe fanny pack die dit weekend gelanceerd wordt. Ook influencers Jade en Rosalie (foreverjade en xrxosalie) zijn fan van de Retour Jeans kleding. Tot slot zal het merk ook op beide dagen een gave stunt presenteren, maar hoe deze eruit gaat zien blijft nog even top secret.

Website Retour Jeans: www.retourjeans.com
Website Tina Festival: www.tinafestival.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top