Ga naar hoofdinhoud
kindermode

Retour Jeans introduceert kant en klaar mediapakket

Kindermodemerk Retour Jeans heeft iets nieuws bedacht voor de retailer: van de SS19 collectie zijn via de B2B website marketingmaterialen te downloaden. Zo heb je altijd kant en klaar beeld klaar staan voor je eigen social media kanalen en nieuwsbrieven. Ideaal!

Er is een hoop marketing materiaal te downloaden om je social media kanalen het gehele seizoen te vullen met leuk content. Zo zijn er onder andere packshots, campaign images, lookbook images, een campaign video, press release en een social media kit te downloaden. Ideaal voor als je op zoek bent naar wat extra inspiratie voor social media! Rondom de levering zullen er nog andere packshots beschikbaar gesteld worden voor de klanten van Retour Jeans.

How to
Je vindt het materiaal voor eigen marketing via www.b2b.retourjeans.com. Hier log je in op je persoonlijke account > ga je naar “more” > dan naar “downloads” > naar de SS19 mappen > en het downloaden kan beginnen!

Winactie en cadeaus
Ook verloot het merk onder zijn klanten een verrassing voor het hele team onder de leukste en origineelste social media posts. Iedere maand zal er een nieuwe winnaar bekend gemaakt worden. Wees dus vooral creatief en gebruik de hashtag #retourjeans. Daarnaast krijgen klanten in een van de aankomende leveringen een cadeau: een top card voor in het logoblok wat al eerder is verstuurd. Heb je het logoblok niet ontvangen? Neem dan contact op via info@retourjeans.com.

Website Retour Jeans: www.retourjeans.com

Retour

retour

Retour

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top