skip to Main Content

In samenwerking met kleertjes.com is Retour Jeans dit seizoen één van de trotse stylingpartners van The Voice Kids

In samenwerking met kleertjes.com is Retour Jeans dit seizoen één van de trotse preferred stylingpartners van The Voice Kids. In dit populaire RTL4 programma zullen jonge talenten vanaf The Battles schitteren in outfits van o.a. Retour Jeans.

Kinderen van 8 tot en met 14 jaar krijgen de kans om hun zangtalent te laten horen. Presentatoren Martijn Krabbé en Jamai Loman nemen ons voor én achter de schermen mee in deze zoektocht, waarbij coaches Ali B, Sanne Hans, Ilse de Lange en Snelle de kinderen helpen het beste in zichzelf naar boven te halen. The Voice Kids is vanaf vrijdag 2 april elke week te zien bij RTL4.

Persbericht Kleertjes.com: ‘s Heerenberg, 29 maart 2021 – Vanaf heden is kleertjes.com de hoofdsponsor van The Voice Kids. De jonge talenten worden vanaf The Battles gekleed in outfits van bekende merken uit het online kinderwarenhuis van kleertjes.com. Voor deze sponsoring heeft kleertjes.com de handen ineengeslagen met vier partners. Door op deze manier een samenwerking aan te gaan met dit succesvolle en bekende tv-programma bouwt kleertjes.com verder aan haar missie: ‘the joy of growing together’. The Voice Kids is vanaf vrijdag 2 april elke week te zien bij RTL4.

Verkoopinformatie:
Na te bestellen via de b2b-site
of neem contact op met:
Wesley Jansen
06 51960119
wesley@retourjeans.com

 www.retourjeans.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top