Ga naar hoofdinhoud
Retour AW20

Retour Jeans presenteert AW20 collectie tijdens internationale salesmeeting

Afgelopen woensdagavond vond de AW20 collectie presentatie van Retour Jeans plaats; een speciaal evenement voor het salesteam en retailpartners. Stoere kids gaven vol enthousiasme een spectaculaire modeshow weg, waarbij de nieuwe trends voor aankomende winter een voor een werden geïntroduceerd op een ware disco-runway. Aansluitend werd de avond gevuld met een Italiaans diner en afterparty. KIDS was erbij om je alvast een voorproefje te geven!

Opvallend waren de Scandinavische invloeden in de ontwerpen, galaxy en rock thema’s gemixt met de eyecatcher zebra print, gave artworks, studs, glitters en metallic items. Het merk kondigde ook tijdens deze speciale avond aan dat de eerste innovatieve stappen richting een duurzamer productie proces zijn gemaakt. De introductie van de sustainable jeanslijn en daarnaast de bekendmaking van de nieuwe Retour Jeans babylijn, maakte de avond tot een groot succes. Ben jij inmiddels ook ontzettend nieuwsgierig geworden naar de Retour Jeans AW20 collectie?

Are you ready for the new season? Wil je niets missen van deze nieuwe lijn? Binnenkort vertellen we er alles over in onze nieuwe beurseditie. Stay tuned!

Verkoopinformatie Retour Jeans:
https://b2b.retourjeans.com/contact

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top