skip to Main Content

Retour Jeans presenteert: Touzani x Retour Jeans

Voetbalpionier Soufiane Touzani en Retour Jeans lanceren een exclusieve kledinglijn: Touzani x Retour Jeans, Freedom of movement. Touzani is niet alleen verbindend, maar staat ook voor verandering en is ervan overtuigd dat het beste project jij zelf bent. En laat dit nou net helemaal aansluiten bij Retour Jeans!

De wintercollectie is geheel geïnspireerd op denim en straatvoetbal en daarmee lekker sportief. In de gehele collectie komen de vertrouwde Retour-kleuren terug. De jeans is niet alleen soepel en sterk, maar ook super rekbaar waardoor deze ideaal is om in te voetballen. De ‘X’ staat voor fun, expressie en beweging en loopt als een rode draad door de collectie. We komen deze onder andere tegen in de artworks, labels, doorsnijdingen en colour blocks.

Soufiane Touzani heeft met zijn bekende voetbaltrucjes het freestyle voetbal internationaal groot gemaakt. Met een online bereik van meer dan 1 miljoen mensen is hij dé man achter het grootste voetbalplatform van de Benelux: TouzaniTV. Zijn missie? Elke voetballer beter maken! Wereldwijd wordt Touzani gezien als de ‘King of Nutmegs’ oftewel ‘Koning van de Panna’. Met zijn allernieuwste project FC STRAAT, wat nu al de grootste voetbalclub van Nederland is, wil hij de volgende voetballende generatie naar een hoger niveau tillen. Van presenteren tot voetbaltrucs en van YouTube tot een eigen televisieprogramma: niets is te gek voor Touzani!

De Touzani X Retour Jeans collectie bestaat uit 22 items voor jongens en is verkrijgbaar vanaf winter 2021.

Retour Jeans behoort tot de top-3 jeansmerken binnen de Benelux, met een volledige collectie voor jongens en meisjes van 0 tot 16 jaar. Het merk wordt verkocht in 18 landen. Retour Jeans staat bekend om zijn collecties met gedetailleerde ontwerpen, comfortabele fits en hoge kwaliteit en biedt kleding met een volwassen twist voor stoere kids. In de kindermodebranche is Retour Jeans een betrouwbare partner. In 2021 zijn voor zowel de hoofd- als babycollectie diverse jersey en sweat stijlen gemaakt van organisch katoen.

Verkoopinformatie:
Wesley Jansen
06 51960119
wesley@retourjeans.com

Website Retour Jeans: www.retourjeans.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top