Ga naar hoofdinhoud

Retour Jeans weer aanwezig op zesde editie Drive Inn Junior

Het is bijna zover! Op zondag 12 en maandag 13 juli vindt alweer de zesde editie van Drive Inn Junior plaats. Het initiatief is opgezet door diverse agenten en leveranciers gespecialiseerd in kinderkleding, voortgevloeid uit de gezamenlijke wens om klanten en prospects mogelijkheid te bieden om zich op nieuwe collecties te oriënteren. Ook kindermodemerk Retour Jeans zal komende editie aanwezig zijn op Drive Inn Junior.

Op verschillende locaties in het zuiden van het land openen showrooms hun deuren voor vaste klanten en andere geïnteresseerden. Het event vindt plaats in de volgende steden: Best, Breda, Eindhoven, Roosendaal, en Veldhoven. De afgelopen vijf edities waren een daverend succes. Ook dit keer belooft het weer een overvolle, afwisselende en verrassende dag te worden voor de bezoekers. Men kan zich oriënteren op bijna 100 kindermodemerken in twaalf verschillende showrooms, waaronder het jeansmerk Retour Jeans.

Retour Jeans behoort tot de top-3 jeansmerken binnen de Benelux, met een volledige collectie voor jongens en meisjes van 0 tot 16 jaar. Retour Jeans staat bekend om zijn collecties met gedetailleerde ontwerpen, comfortabele fits en hoge kwaliteit en biedt kleding met een volwassen twist voor stoere kids. In de kinderbranche is Retour Jeans een betrouwbare partner. Sinds 2020 biedt het merk tevens kleding van organisch katoen.

Verkoopinformatie:
Floris Sajet
+31 (0)6 22336289
floris@retourjeans.com

Website Retour Jeans: www.retourjeans.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top