Ga naar hoofdinhoud
black bananas

Ruben Worms Mode-Agenturen voegt Black Bananas toe aan portfolio

Ruben Worms van het gelijknamige mode agentschap heeft een nieuw merk toegevoegd aan zijn portfolio. Black Bananas is een streetwear merk dat iedere maand diverse items lanceert. Non-stop biedt het merk nieuwe items aan de consument, dat is dan ook precies waar ze voor staan.

De kindercollectie wordt een-op-een vertaald vanuit de collectie voor volwassenen. Naast dat hierdoor een rauwe en stoere collectie gecreëerd wordt voor kinderen, maakt het de collectie ook vernieuwend en onderscheidend ten opzichte van wat er momenteel te vinden is. Maandelijks worden er nieuwe items gelanceerd waardoor er feilloos ingespeeld wordt op nieuwe trends. De ouderwetse manier van het lanceren van collecties maakt hierdoor plaats voor altijd iets nieuws voor de klant.

Kleuren die het merk gebruikt zijn voornamelijk fel, zoals geel, roze en lichtblauw, maar ook zijn er producten in wat rustigere tinten als zwart, donkergroen, donkerblauw, grijs of wit.

Tijdens een stage op de Caribische eilanden ontstond veel belangstelling voor het shirt van Wesley Balnikker dat hij droeg en gemaakt had voor een vriend. Bij terugkomst in Nederland begon hij met ontwerpen en wist al snel dat hij een eigen lijn op wilde zetten en zo ontstond Black Bananas.

Al eerder was Ruben Worms agent voor de kinderkledingmerken Mim-Pi, Brums, en Mek Junior & Baby. Het kindermodemerk Lief! Lifestyle zal binnenkort echter uit zijn portfolio verdwijnen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Ruben Worms:

T: 06 53175752
M: info@rubenworms.nl

Website Ruben Worms Mode-Agenturen: www.rubenworms.nl
Website Black Bananas: www.blackbananas.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top