Ga naar hoofdinhoud
Bambino Kruidvat

Saar Koningsberger ontwerpt Bambino babylijn voor Kruidvat

Actrice en presentatrice Saar Koningsberger heeft samen met Kruidvat een exclusieve babylijn ontworpen voor Bambino. De collectie, die onder meer bestaat uit rompertjes, pyjama’s, sokjes en slaapzakken, werd tijdens de opening van de Negenmaandenbeurs gelanceerd.

Lekker comfortabel en stoer, kleding waarmee ook vaders prima uit de voeten kunnen. Uit onderzoek blijkt dat mannen vaker voor gemak kiezen en de kledingkeuze voor hun kindje het liefst aan hun partner overlaten. Met de collectie van Saar zal daar wellicht verandering in komen.

Tijdens de feestelijke modeshow liepen dertien papa’s trots met hun kleintje over de catwalk. Saar Koningsberger presenteerde enthousiast de door haar ontwikkelde exclusieve babylijn: “Als moeder van Scottie weet ik hoe fijn het is om goede producten te hebben voor die kleine. Samen met Kruidvat mocht ik onder het merk Bambino een volledige babylijn ontwerpen met onder meer rompers, slaapzakken, hydrofiele doeken, sokjes, pyjama’s en praktische luiertassen,“ vertelt de actrice en presentatrice. “Ik ben helemaal gek op de hippe panterprintjes die je nu overal ziet en ik vind het belangrijk dat de stoffen zacht zijn. De producten zijn bovendien een mix van praktisch en trendy. Het is een stoere, maar lieve collectie, die ook veel vaders zal aanspreken.”

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top