Ga naar hoofdinhoud

Sales Representative – Nais Brands

Nais Brands is een upcoming en groeiend bedrijf in de kinderkledingmode. We zijn begonnen met het merk Nais Kidswear en we hebben vanaf de winter 2020 collectie ook de gevestigde merken LoFff, Lovestation22 en Legends22 onder onze hoede. Voor deze collecties zijn we met heel het team nu al hard aan het werk. Vanwege deze uitbreiding zijn we op zoek naar versterking voor ons verkoopteam. Wij zijn daarom op zoek naar een:

Wie zoeken we:

Je bent een energiek, commercieel persoon met een positieve inslag.

Je kunt zelfstandig en verantwoordelijk werken en je vindt het een uitdaging om de bestaande klantenkring in jouw regio uit te breiden door in te spelen op de kansen die er liggen. Daarvoor beschik je uiteraard over enige kennis van de markt en ervaring in de sales.

Je voelt je betrokken bij het bedrijf en de processen. Je denkt daarom graag mee met het team over de te ontwerpen collecties en je levert een bijdrage door het bedenken van leuke ideeën voor het nog beter positioneren van zowel onze merken als het bedrijf zelf.

Daarnaast vind je het leuk om samen met je collega’s een beurs voor te bereiden en daar het bedrijf te vertegenwoordigen. Tot je takenpakket behoort ook het voorbereiden van een fotoshoot en daarbij aanwezig zijn om er samen met het team een succes van te maken.

Verder verwachten we van je dat je representatief bent, over uitstekende communicatie skills beschikt in zowel Nederlands als Engels en kennis hebt van MS Office.

Je vindt het geen probleem om door Nederland en België te reizen om te prospecteren en je bestaande klanten te bezoeken.

Wat bieden we:

Een veelzijdige functie voor circa 24 tot 32 per week waarin je veel facetten van het bedrijf zult leren kennen en waar jouw bijdrage écht gewaardeerd wordt. 

Leuke, betrokken collega’s in een groeiend en dynamisch bedrijf met het hoofdkantoor in Veldhoven waar ook met enige regelmaat meetings gehouden zullen worden. Hier is vanaf juni 2020 ook een showroom gevestigd waar je je klanten kunt ontvangen.

Een marktconform salaris met de beschikking over een laptop, tablet, telefoon en auto of kilometervergoeding als je je eigen auto wilt gebruiken.

Solliciteren? Mail dan je motivatiebrief en je C.V. naar info@naisbrands.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top