Ga naar hoofdinhoud

Sales representative – Vingino Kids Footwear

VINGINO KIDS FOOTWEAR |  Nederland |  HBO | Fulltime | Sluit over 2 maanden

Ben jij een ervaren en gepassioneerd commercieel talent, die in staat is new business te creëren en te blijven kijken naar mogelijkheden binnen je bestaande klantenbestand?

Sales representative Vingino Kids Footwear
Wij zijn op zoek naar een vertegenwoordiger voor Vingino Kids Footwear. Vingino Footwear wordt sinds 2009 gevoerd naast de kleding die sinds 2001 op de markt is. Vingino Footwear divisie is gevestigd in ons kantoor te Waalwijk en de verkoopshowroom is in Nieuwengein.

Ben jij een ervaren en gepassioneerd commercieel talent, dat in staat is new business te creëren en te blijven kijken naar mogelijkheden binnen je bestaande klantenbestand? Ben jij gemotiveerd direct invloed te hebben op het succes van Vingino Footwear op de Nederlandse markt? Dan is dit de job voor jou…

Wat houdt de functie in?
Binnen Vingino Footwear krijg je de mogelijkheid zelfstandig te werken en ben je verantwoordelijk voor de collectieverkoop aan onze wholesale klanten, budgettering en relatiebeheer Nederland.
De verkoop gebeurd vanuit onze vast showroom in Schoenencentrum C.A.S.T. in Nieuwengein. Naast de verkoop via onze showroom worden ook diverse klanten in Nederland ook persoonlijk bezocht.

Je takenpakket bestaat onder andere uit:
Commercieel Verkoop 
Styling showroom / collectieverkoop
Relatiebeheer (verantwoordelijk voor klanten in jouw rayon)
Prospecteren
Budgettering en optimaliseren distributie
Verkoop voorraad
Klachtenafhandeling (problemen commercieel oplossen)

Administratief 
Cijfers en budgetteringen- verkoopcijfers bijhouden en verwerken (Excel)
Correspondentie/brieven/mailingen klanten en relaties
Orderadministratie (afwerken/nakijken/bevestigen)

Profiel
Je bent van nature een commercieel talent, je hebt een pionierende geest en een positieve en klantgerichte houding. Verder ben je goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de schoenen modebranche en heb je ervaring binnen de mode in een commerciële (ondersteunende) functie. Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is noodzakelijk. De functie kan ingevuld worden met minimaal 32 t/m 40 uur per week. Wel verwachten we geen 9 tot 5 mentaliteit in deze sales functie.

Waarom wil je voor ons werken?
Wij bieden een functie aan binnen een professionele organisatie, waar je een nauwe samenwerking met collega’s en andere afdelingen de mogelijkheid krijgt om zelfstandig te functioneren.

Geïnteresseerd?
Ben jij toe aan een inspirerende omgeving waar collegialiteit, zelfstandigheid en plezierig werken voorop staan? Wij horen graag van je! Solliciteren kan middels je motivatie en cv te versturen naar reception@afg-int.com t.a.v. Dennis van de Roer.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top