skip to Main Content

Share the sparkle met de nieuwe Soeby x Nicolette collectie

Shoeby en Nicolette van Dam slaan alweer voor de negende keer de handen ineen. Dit keer voor een spetterende feestcollectie! De Shoeby x Nicolette mini & me collectie is naast moeders, dochters, tantes en vriendinnen, nu ook speciaal ontworpen voor boys.

In de collectie is veel gebruik gemaakt van glitter. Nicolette geeft aan dat ze een mega glitter-fan is. “Vooral met de feestdagen. Dit keer hebben we het nóg feestelijker aangepakt en multi-colour glitter gebruikt!” De glitter is niet alleen op de girly outfits te zien, maar ook op de stoere flared broeken, leopard prints en leren jurkjes. 

Bijna alle tops en jurkjes zijn voorzien van schoudervulling. Nicolette: “Het zorgt voor een strakker silhouet en een echte power uitstraling. Last but not last: de collectie zit héérlijk. Lekker uitbuiken dus aan tafel!”

Bij twee items uit de Shoeby x Nicolette mini & me collectie ontvang je een setje plaktattoos in stijl van de collectie. Dit jaar niet alleen voor de girls, maar ook een speciaal ontwerp voor de boys!

Website Shoeby: www.shoeby.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top