Ga naar hoofdinhoud
Shoesme brandstore

Shoesme opent derde Brandstore in Breda

De nieuwe Shoesme Brandstore is gevestigd in de binnenstad van Breda en is alweer de derde Brandstore van het Nederlandse baby- en kinderschoenenmerk.

Conceptwanden voor iedere fase

In de nieuwe Brandstore zijn de kenmerkende Shoesme-stijl en shopbeleving doorgevoerd. Zo kunnen de schoenen worden uitgezocht op drie enorme conceptwanden. Op iedere wand vind je schoenen die passen bij de fase waarin een kind zit – baby, kleuter en schoolkind. Als het gelukt is om een keuze te maken uit de enorme collectie baby- en kinderschoenen, kunnen de kids hun nieuwe schoenen testen én showen op de catwalk midden in de winkel. Een Shoesme rugzak van de speciale rugzakwand maakt de Shoesme experience en outfit van de kleintjes helemaal compleet.

Drie Shoesme brandstores

Eerder dit jaar opende Shoesme al een Brandstore in het Brabantse Heusden in samenwerking met Smits Schoenen. De allereerste Brandstore opende Shoesme destijds in Tilburg, waar ook het hoofdkantoor en warehouse van het merk gevestigd zijn.

De Brandstores zijn bedoeld om de naamsbekendheid van Shoesme te vergroten. Daarnaast vormen ze een kweekvijver voor nieuwe concepten. De reacties van consumenten op de schoenen en winkel zorgen voor waardevolle feedback die in de collecties en in het winkelconcept wordt verwerkt.

Shoesme

Sinds de oprichting in 1999, is het doel van Shoesme om steeds de beste schoenen te maken voor de verschillende fases in de ontwikkeling van kinderen. Hierbij ligt de nadruk op de pasvorm en ondersteuning van het kind met behulp van – door Shoesme ontwikkelde – flexibele zolen. De concepten BABY-PROOF® en Extreme Flex® zijn tot in de puntjes afgestemd op de ontwikkeling van baby’s en dreumesen. Vanuit deze doelgroepen gedacht, zijn vervolglijnen voor peuters, kleuters en schoolkids ontwikkeld.

Shoesme zet twee keer per jaar een uitgebreide collectie neer in maat 17 t/m 35, waar zowel kinderen als ouders blij van worden. De collectie wordt volledig in eigen beheer in Tilburg ontworpen en in Portugal met de hand geproduceerd. Van een klein merk in een nichemarkt is Shoesme uitgegroeid tot een internationale speler met ruim 500 verkooppunten, drie eigen brandstores, een webshop en een snel groeiend aantal shop-in-shops.

Lees in een exclusief interview met Michiel Slaats in aankomend nummer van KIDS fashion mag. wat de verdere toekomstplannen zijn voor Shoesme. Stay tuned!

Website: www.shoesme.nl

Shoesme Brand Store

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top