Ga naar hoofdinhoud
Shoesme brandstore

Shoesme opent vierde Brandstore in Den Bosch!

De nieuwe Shoesme Brandstore in Den Bosch is nu geopend! Deze gloednieuwe kinderschoenenspeciaalzaak vind je in het centrum van ‘s-Hertogenbosch, in het pand waar de bekende kinderschoenenwinkel Piccolino gevestigd was.

Bij Shoesme Brandstore Den Bosch vind je – net als bij de andere Shoesme Brandstores in Tilburg, Breda en Heusden – de grootste collectie Shoesme baby- en kinderschoenen in maat 17 t/m 35. Een winkel voor échte Shoesme fans dus!

Vier Shoesme Brandstores
Shoesme Brandstore Den Bosch is de vierde Brandstore van Shoesme. De eerste Shoesme Brandstore is gevestigd in Tilburg, waar ook het hoofdkantoor en warehouse van het Nederlandse baby- en kinderschoenenmerk gevestigd zijn. In 2018 opende Shoesme brandstores in het Brabantse Heusden en Breda.

Feestelijke opening Shoesme Brandstore Den Bosch
De opening van deze vierde Shoesme Brandstore gaat gepaard met het toch al feestelijke jaar waarin Shoesme haar 20-jarig jubileum viert. Daarom vieren ze op zaterdag 6 april een feestje bij Shoesme Brandstore Den Bosch én de andere Shoesme brandstores. Meer info over dit feestje volgt, maar zet 6 april alvast in je agenda, want dit wil je niet missen!

Shoesme brandstore

Shoesme brandstore

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top