Ga naar hoofdinhoud
Shoppings Award

Shopping Awards 2019: Kleertjes.com de winnaar van de Publieksprijs XL

Op 29 maart zijn de Shopping Awards uitgereikt. Albert Heijn ging er met de overall prijs Beste Winkel vandoor. Maar wie wonnen de modeprijzen?

Albert Heijn is de grote winnaar van de Shopping Awards 2019. Het retailmerk won de vakprijs in de categorie DHL FMCG & Personal Care en de overall juryprijs. Hierdoor mag AH zich een jaar lang de ‘beslist.nl beste winkel van Nederland’ noemen.

Onder de bezielende leiding van presentator Dennis Weening zijn vanmiddag en vanavond de prestigieuze Shopping Awards uitgereikt in Noordwijk. Huis ter Duin vormde het traditionele passende decor.

Beste winkel
‘Beste Winkel 2019’ staat op de hoofdprijs waarmee Albert Heijn Noordwijk verlaat. De supermarktketen weet volgens de jury content knap door het selectieproces heen te weven en onderscheidt zich onder andere van de concurrentie op personalisatie. Vanuit data worden klanten individueel benaderd, onder meer met persoonlijke aanbiedingen online én in de winkel. De omnichannel-kwaliteit is bewezen hoog, hetzelfde geldt voor de gemeten NPS. ‘Albert Heijn kan zich digitaal meten met grote internationale branchegenoten en is de overtuigende winnaar van deze prestigieuze Shopping Award.’

Vakprijzen
Albert Heijn won ook de vakprijs in de categorie DHL FMCG & Personal Care. Alle winnaars van de Shopping Awards Vakprijzen:

Fashion & Lifestyle: Wehkamp
FMCG & Personal Care: Albert Heijn
Home & Living: Flinders
Consumer Electronics & Telecom: Bol.com
Personal & Financial services: FBTO
Travel & Leisure: Corendon

Publieksprijzen
In Huis ter Duin werden vandaag ook Publieksprijzen uitgereikt, waarbij onderscheid is gemaakt tussen bedrijven met meer (XL) of minder (XS) dan 4 miljoen euro jaaromzet.

Winnaars Publieksprijzen XL:

Mode: Kleertjes.com
Schoenen: Omoda
Computer, Hard- & Software: 123inkt.nl
Elektronica & Telecom: Coolblue
Eten & Drinken: Koffievoordeel
Financiële diensten: Independer
Huis & Tuin: Zooplus
Persoonlijke verzorging: De Online Drogist
Speelgoed & Cadeaus: Kaartje2go
Vakanties & Reistickets: TUI
Warenhuizen: Bol.com

Winnaars Publieksprijzen XS:

Mode & Modeaccessoire: Rico Moda
Huis & Tuin: Kabelshop.nl
Doe-het-zelf & Hobby: 123-3D.nl
Eten & Drinken: Puur Mieke
Persoonlijke verzorging: ParfumWebshop.nl
Voertuigen & Accessoires: Datona

Beerwulf werd uitgeroepen tot winnaar van de ‘Beste Starter Award’, de juryprijs voor het beste digital commerce bedrijf dat na 2016 van start ging.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top