Ga naar hoofdinhoud
Sissy Boy

Sissy-Boy in vergevorderde onderhandeling met nieuwe eigenaar

De aandeelhouders en het management van Sissy-Boy zijn in vergevorderde onderhandelingen met een investeerder die de modeketen wil overnemen. Dat blijkt uit een e-mail van ceo Sven Bleekemolen aan de leveranciers, die in handen is van RetailNews.

Het is nog niet bekend wie de nieuwe eigenaar wordt, de naam wordt in de e-mail niet genoemd. Wel schrijft de ceo dat het gaat om een Nederlandse mode-investeerder die een concreet bod heeft uitgebracht en voor de lange termijn met het bedrijf in zee wil. De investeerder wil honderd procent van de aandelen overnemen en ‘meerdere miljoenen’ investeren in Sissy-Boy.

De e-mail is een reactie op klachten van leveranciers over betaalachterstanden van de modeketen. Bleekemolen laat de leveranciers weten dat een financiële bijdrage nodig is om de transactie tot een goed einde te brengen. Op alle producten die al zijn ingekocht en nog niet zijn betaald, wordt een korting van dertig procent gevraagd. Wanneer de deal is afgerond, zullen weer de gebruikelijke betaalafspraken voor nieuwe orders gelden.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top