Ga naar hoofdinhoud
kindermode

Sneak preview: de nieuwe AW19 collectie van Retour Jeans

Retour Jeans komt ieder jaar weer met de mooiste nieuwe collecties voor jongens en meiden. Ook dit seizoen is opvallend; leuke printjes, felle kleuren. KIDS geeft je vast een kleine preview van de nieuwe collectie.

Van prints kan Retour Jeans geen genoeg krijgen. Een bijzondere, coole print maakt een outfit helemaal af! Denk bij de meisjescollectie bijvoorbeeld aan de welbekende panterprint of een mooie snake print. Ook ruitjes komen terug binnen deze lijn. Kijken we naar de kleuren in het algemeen, dan staan oranje-rood, green en kobalt blauw centraal. Ook zwart blijkt een kleur die vaker te zien is in nieuwe kindermode collecties, zo ook bij Retour.

Hoodies en sweatpants zijn voor zowel jongens als meiden het meest favoriet. Zo komt kleding uit de sportwereld samen met een alledaagse outfit. Ideaal! Meiden kunnen hun geluk niet op met mooie rokjes in verschillende stoffen en voor jongens is army green dé trend. Ook heeft Retour Jeans gedacht aan de koude winterdagen. In de collectie vind je tevens jassen die zijn voorzien van sneeuwvangers. Doe hier een leuke bijpassende muts en sjaal bij en de kids zijn ready voor de winter!

En last but not least: ook denim komt natuurlijk terug in de huidige collectie! Zo heeft Retour Jeans een aantal basic items als super skinny fits of high waist skinny fits voor de girls en een vintage washed jeans of een exemplaar met bleached spetters voor de boys. Natuurlijk moeten we ook de populaire jog denims niet vergeten, die super comfy zijn!

  

Aanstaande zaterdag zal Retour Jeans een internationale sales meeting hebben, hier vertellen we je volgende week meer over. Tevens vertellen wij je in de nieuwe editie van KIDS fashion mag online van 8 januari 2019 alles over deze collectie!

Voor meer informatie, neem contact op met Retour Jeans via https://b2b.retourjeans.com/contact.
Website Retour Jeans: www.retourjeans.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top