Ga naar hoofdinhoud

Speelgoedketen Jase&Joy ziet ruimte voor meer winkels

De nieuwe speelgoedketen Jase&Joy, opgestart door zeven voormalig Intertoys ondernemers en Euretco, ziet ruimte voor meer winkels. Momenteel heeft de speelgoedketen negen winkels in Nederland.

“Over twee jaar zo’n vijftig winkels hebben zou heel mooi zijn”, zegt Miriam de Bruin, Business Unit Manager Speelgoed. De Bruin merkt dat er onder zelfstandige ondernemers veel interesse is, zowel vanuit de speelgoedbranche als daarbuiten. “Binnen onze geledingen zijn er een aantal bouwmarkten die hebben gezegd dat ze belangstelling hebben om een speelgoedwinkel te beginnen.”

De Bruin ziet zowel in Nederland als in het buitenland kansen. Zo is Euretco onderdeel van EK Bielefeld, dat in Duitsland de onlinemarktplaats Spiel & Spass heeft. “In Duitsland is voor zelfstandige ondernemers nog geen sterke formule, dus we zien wel kansen voor een stukje schaalvergroting. En dat is belangrijk, want je moet inkoopkracht natuurlijk bundelen.”

De winkels van Jase&Joy zullen volgens het nieuwe concept worden verbouwd. Klanten kunnen zich binnenkort ook aanmelden als Jase&Joy-tester voor het speelgoed. De formule krijgt ook een eigen webshop. Vandaag is de website online gegaan, neem een kijkje!

Website Jase&Joy: www.denieuwstespeelgoedwinkel.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top