Ga naar hoofdinhoud

Spetterende première ‘Elvy’s Wereld So Ibiza’ in samenwerking met Little Miss Juliette

Zoals KIDS eerder al schreef is meisjesmerk Little Miss Juliette een samenwerking aangegaan met de film Elvy’s Wereld So Ibiza. Deze film is van dezelfde makers als dé hit van 2017: MISFIT. Vorige week vrijdag was de première en KIDS was erbij!

De première vond plaats op vrijdag 21 september in Pathé Arena. Elvy’s Wereld So Ibiza is een verfilming van het gelijknamige boek, dat geschreven is door Jill Schirnhofer. Diverse bekende Nederlanders speelden mee in de film, zoals Nienke Plas, Sylvie Meis, Claartje Rose en Jull Schirnhofer zelf. In de film speelt de dromerige Elvy de hoofdrol en verblijft ze een periode bij haar zus op Ibiza waar ze veel avonturen beleeft. Sinds deze week is Elvy’s Wereld So Ibiza ook te zien in de Nederlandse bioscopen.

Voorafgaand aan de première had Little Miss Juliette een gezellige retailers borrel georganiseerd. Alle retailers die Little Miss Juliette hadden ingekocht waren uitgenodigd en werden met een hapje en drankje ontvangen.

Samenwerking met Little Miss Juliette
Meisjesmerk Little Miss Juliette heeft haar styling, looks en feel verwerkt in de feelgood movie, mode is dan ook een belangrijk onderwerp in de film. De jurk die een grote rol speelt in de film behoort bijvoorbeeld tot de herfst/winter collectie van het merk. Alle items uit de herfst/winter collectie zijn goed te combineren en een tikkeltje eigenwijs. Boho jurkjes, streepjes of leopard print, alles kun je mixen en matchen! De collectie is verkrijgbaar in de maten 92 tot en met 164.

Website Little Miss Juliette, collectie Elvy’s Wereld: www.littlemissjuliette.com/elvyswereld

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top