Ga naar hoofdinhoud

Stagiaire Styling – CoolCat

KIDS fashion mag coolcat

CoolCat is onderdeel van Coolinvestments. Deze holding bestaat uit een aantal bekende modeketens zoals America Today, MS Mode en Sapph. CoolCat is jong, lekker uitgesproken en een tikje eigenzinnig. Dat zie je terug in de mode die we voor de tiener ontwikkelen, maar dit zie je ook zeker terug op het hoofdkantoor. Een creatieve, modieuze speeltuin met ontspanning in de vorm van onze ‘Bar Gezellig’, maar ook spanning voor je spieren in onze professionele Gym.

Ben jij op zoek naar een stage op het gebied van styling, bij een grote internationale fashion retailer? Voor verschillende Styling afdelingen op ons hoofdkantoor in Diemen zijn wij op zoek naar een:

Stagiaire (5 maanden, minimaal 4 dagen in de week)

Het gaat hier om een echte meewerkstage, wat inhoudt dat je alle belangrijke ins en outs gaat leren op het gebied van styling.

De stage:
Als stagiaire ben je bezig met het uitwerken van stijlen, artworks en technische tekeningen, moodboards maken, meewerken aan kleurkaarten, denken over de presentatie van de collectie in de winkel, maar je denkt ook mee met de thema’s en trendletters. Je weet wat er bij onze doelgroep speelt en bent continu bezig met het signaleren van kansen. Je werkt nauw samen met je styling collega’s, ook schakel je dagelijks met inkoop om samen de beste collectie neer te zetten.

Jouw profiel:

  • Je bent bezig met een HBO opleiding richting mode (AMFI, ArtEZ, HKU, Artemis of Willem de Kooning Academy), bij voorkeur 3e of 4e jaars.
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep en bent op de hoogte van de laatste trends.
  • Je bent stressbestendig i.v.m. een dynamische werkomgeving en deadlines.
  • Wij werken met de Adobe programma’s: Illustrator, Photoshop en Indesign, dus ervaring hiermee is een pré.

What’s in it for you?
CoolCat biedt jou een uitdagende, informele en verantwoordelijke stageplaats in een jong en enthousiast team. Je kunt bij ons veel leren en je krijgt veel verantwoordelijkheid met volop kansen en uitdagingen. Daarnaast krijg je een stagevergoeding én is er de mogelijkheid om te sporten in onze eigen sporthal en te borrelen in onze eigen bar;-).

Ben jij de Styling stagiaire die wij zoeken?
Ben jij vanaf augustus/september 2017 op zoek naar een ondernemende, leerzame en brede fashion retail stage in een ‘work hard, play hard’ team? Grijp dan je kans en stuur een mail met je CV en motivatiebrief naar suzanne.versteeg@coolcat.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top