Ga naar hoofdinhoud

Stagiair(e) Support Office – vanHaren

vanHaren Schoenen BV is al bijna 90 jaar een begrip in Nederland. Het is een echt familiebedrijf met een internationaal tintje. Sinds 1985 maakt vanHaren deel uit van de Duitse Deichmann Groep, deze is met ruim 3500 winkels in 25 landen de grootste aanbieder van schoenen ter wereld.

vanHaren behoort al jaren tot de Beste Werkgevers in de profitsector in Nederland. Bovendien  is vanHaren in 2016 uitgeroepen tot de Beste Winkelketen, Beste Online Shop in Schoenen in Nederland en tevens behaalde vanHaren een recordomzet van 179 miljoen in 2016. Onze mensen maken het merk vanHaren!

Stagiair(e) voor de beste online shop

fulltime Support Office, Waalwijk

Wat ga je doen?

Wij bieden een stageplek (start september 2017) op een zelfstandige, uitdagende en veelzijdige Omni-channel afdeling. Waar jij zult leren wat er allemaal gebeurt op een afdeling die verantwoordelijk is voor de digitale verkoopkanalen van vanHaren. Hoe opereren we in de afzonderlijke kanalen, en hoe organiseren en integreren we die in het geheel? Jij biedt ondersteuning op verschillende gebieden en (vaak vernieuwende) projecten. Jij werkt hierin uiteraard niet alleen nauw samen met de andere collega’s binnen ons team, maar ook met die van andere afdelingen, zoals Marketing, Logistiek en Verkoop.

Uiteraard is er ruimte voor het doen van onderzoek t.b.v. jouw studie indien hier sprake van is. In dat geval stemmen wij de probleemstelling voorafgaand met elkaar af, evenals de verdeling meewerken/onderzoek. Ook momenten waarop jij eventueel verplicht aanwezig dient te zijn op jouw hogeschool of universiteit zijn bespreekbaar. De voorkeur wordt gegeven aan studenten die in een later stadium van hun studie zitten o.a. in verband met gewenste skills zoals het maken van complexere analyses.

Jouw profiel

  • Gedreven en enthousiaste HBO/WO-student met een echte hands-on mentaliteit
  • Je volgt de opleiding international Business, new media of retail of een andere relevante opleiding
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Uitstekende kennis van MS Office
  • Ervaring met digitale commerce en/of communicatieplatformen is een pré

Jouw sterke punten zijn jouw organisatietalent, resultaatgerichtheid, stressbestendigheid en je snelle schakelen. Je hebt affiniteit met fashion en jij houdt net als wij van SCHOENEN!

Wij bieden

  • Korting op de meest trendy schoenen zowel bij vanHaren als SNIPES,
  • De afdeling is volop in ontwikkeling, die vanuit een professionele basis blijft innoveren en opschalen naar topniveau.
  • Veel verantwoordelijkheden en taken om ervaring op te doen op de Omni- channel afdeling,
  • Een marktconform stagevergoeding,
  • Een stage bij een dynamisch familiebedrijf die is uitgegroeid tot één van de succesvolste schoenenretailers en één van de Beste Werkgevers in Nederland.

Meer weten en solliciteren?

Als je geïnteresseerd bent in de stage en je voldoet aan de functie-eisen, solliciteer dan direct. Mail je CV+ foto en motivatie naar jobs@vanharen.nl.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top