Ga naar hoofdinhoud

Starfreak voegt verkooppunten toe aan website

Kindermodelabel Starfreak heeft een kleine aanpassing gedaan op de website die voor veel traffic kan zorgen. Vanaf nu kunnen consumenten zien welke winkels kledingstukken van Starfreak aanbieden wanneer het online niet meer in de juiste maat te verkrijgen is.

Bij ieder product is de functie toegevoegd, wat een groot voordeel is voor de consument. Zo kan er direct contact opgenomen worden met een andere verkoper! Winkeliers zijn erg enthousiast over het concept omdat het voor meer traffic zorgt naar hun eigen kledingwinkel.

Eigenaar Ron Koldeweid vindt het erg belangrijk een goede samenwerking aan te gaan met de retailer, dit laat hij op verschillende manieren zien. Zo kiest hij ervoor om geen sale op de webshop te hebben staan, is er geen minimale orderhoeveelheid en levert Starfreak direct aan huis. Allemaal voordelen voor de retailer, waardoor het erg aantrekkelijk is om met het label samen te werken.

Starfreak richt zich enkel op meiden in de leeftijd 2 tot en met 12 jaar, maar over ruim een jaar zal het kindermodemerk ook jongenskleding aan het assortiment toevoegen. Momenteel kun je de kinderkleding verkrijgen in 29 winkels verspreid door Nederland, Duitsland en België.

www.starfreak.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top