Ga naar hoofdinhoud
sterre retour

Sterre Koning lanceert feestelijk haar Retour collectie

Afgelopen weekend, op zaterdag 21 april, lanceerde Sterre Koning (15), bekend van o.a. The Voice Kids, haar eerste Retour Jeans by Sterre collectie. Een feestelijke gelegenheid en KIDS fashion mag was erbij!

Het was een mooie dag. De zon scheen en het was druk in de binnenstad in Utrecht. De Bijenkorf stroomde langzaam vol met ouders en kinderen die graag een glimp van de talentvolle Sterre wilden opvangen. Rond een uur of twee kon de lancering beginnen. Sterre stapte enthousiast en zelfverzekerd het podium op en heette iedereen welkom. Volledig gehuld in een Retour outfit (een stoer groen shirt en een lief zwart rokje) zong ze haar nieuwe single ‘I Wanna Know’. Later was er nog een meet en greet met Sterre. Zelf heeft ze ook genoten van de launch, ze schreef hierover het volgende op haar Instagrampagina:

“Wat een té gekke dag was gisteren. Zoveel lieve mensen die de moeite namen om te komen, liefde voor jullie!”

Benieuwd naar haar nieuwe single ‘I Wanna Know’? Op Instagram plaatsten we zaterdag dit filmpje! Binnenkort verschijnt ons online consumentenmagazine Dress the KIDS waarin we Sterre wat vragen stellen, zo vertelt ze over haar samenwerking met Retour Jeans en wat haar inspiratie is geweest tot het maken van de collectie. Stay tuned!

Website Retour Jeans by Sterre: https://www.retourjeans.com/nl/58-retour-by-sterre

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top