Ga naar hoofdinhoud

Stylist/designer boys – CoolCat

CoolcatCoolCat: een internationale fashion Retailer
CoolCat begon 35 jaar geleden met 1 winkel in Amsterdam en is inmiddels uitgegroeid naar 130 winkels in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk. CoolCat is onderdeel van Coolinvestments. Deze holding bestaat uit een aantal bekende modeketens zoals America Today, MS Mode , Sapph en Frendz. Coolinvestments beschikt over een uitgebreide kennis en ervaring in de Europese retailmarkt.

Kun jij een stoere, sexy en waanzinnig goede Boys collectie neerzetten?! Kom dan onze styling afdeling versterken en breng deze collectie van CoolCat naar een ongekend hoog niveau! Voor onze Styling afdeling in Diemen zijn wij per direct op zoek naar een:

Stylist/Designer Boys (minimaal vier dagen per week)

Jouw taken als Stylist/Designer Boys
Jij wordt verantwoordelijk voor onze street collectie. Je werkt nauw samen met je collega stylist van dit pakket, daarnaast werk je direct samen met onze Graphic Stylist. Je schakelt dagelijks met inkoop en je andere styling collega’s om samen de beste collectie neer te zetten. Je rapporteert aan de Senior Designer. Daarnaast maak je shopping trips binnen en buiten Europa.

Dit ben jij:
Om deze rol tot een succes te maken ben je in staat om in de huid van onze klant te kruipen. Jong, Sexy, Stoer, eigenwijs. Je bent sterk in het signaleren van Fashion Trends en deze koppelen aan de Brand and Customer Values van CoolCat om ze vervolgens te vertalen naar jouw collectie. Je hebt productfocus, je bent creatief en weet deze creativiteit commercieel te vertalen naar de producten voor onze klant. Je bent gestructureerd en realiseert met jouw collectie het beste verkoopresultaat.

Dit staat op jouw CV:

 • Een afgeronde opleiding op HBO niveau in de richting van mode;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van styling op een jong en ‘extravert’ (bij CoolCat mag veel!!) pakket. Liefst heb je ervaring bij een merk én binnen een Retail omgeving;
 • Je kan jezelf staande houden in een zeer dynamische werkomgeving en je vindt deadlines een uitdaging;
 • Je hebt een ondernemersmentaliteit. Je durft kansen te pakken, risico’s te nemen en bent in staat jezelf continu te verbeteren;
 • Je bent een type die van aanpakken weet en daarbij een duidelijke eigen visie heeft. Je staat voor je werk en draagt dit ook uit;
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep en je bent volledig op de hoogte van de laatste trends;
 • Je hebt ervaring met het Adobe pakket; Illustrator, Indesign en Photoshop;
 • je bent absoluut gedreven om steeds weer het beste resultaat neer te zetten!

What’s in it for you?

 • Veel ruimte voor eigen initiatieven en een uitdagende functie in een jong, informeel, ambitieus bedrijf;
 • Een marktconform salaris ;
 • Interessante incentives;
 • 20% korting op de gehele collectie;
 • Mogelijkheid om te sporten in onze eigen sporthal en te borrelen in onze eigen bar;-);
 • De uitdaging om conceptmatig te werken binnen een commerciële retailomgeving!

Ben jij de Stylist/Designer Boy’s die wij zoeken?
Solliciteer dan met een mail met jouw CV en een korte motivatie aan susanne.versteeg@coolcat.nl. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Susanne Versteeg (Recruiter), 030-6356424.

Do you live our brand? Join the club!
Recruitment Agency? Don’t call us we call you!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top