Ga naar hoofdinhoud
thema sundayschool

SundaySchool #3 volgeboekt en het thema is…

Hoewel SundaySchool vorig jaar nog in de kinderschoenen stond, was de kindermodebeurs direct een groot succes. Ook de derde editie staat gepland en is inmiddels helemaal volgeboekt. Wat het thema is deze keer? Dat vertellen we je natuurlijk maar al te graag!

KIDS fashion mag sprak met Rob de Vos, medeoprichter van kindermodebeurs SundaySchool. Met veel enthousiasme heeft hij ons verteld dat de derde editie in het teken zal staan van Winter Wonderland. Een prachtig en geschikt thema als je het ons vraagt!

De derde editie
Hoe dit er precies uit gaat zien? Op het grasveld komt een grote winterlodge met vanuitdaar verbindingen naar de beurshallen. De route is dit jaar verbeterd en bezoekers krijgen een routekaart uitgedeeld waar alle merken op beschreven staan. Met het thema Winter Wonderland wil de organisatie het ultieme wintergevoel creëren. Dit zal dan ook te zien zijn in de aankleding van de beurs en het gebruik van licht. De kindermodebeurs moet gezellig en knus aan gaan voelen. Rob de Vos: “Het wordt uiteraard weer zeer verrassend en inspirerend, precies wat jullie van ons gewend zijn!”

Wij kunnen niet wachten tot het eindelijk zover is. Dus zet hem in je agenda: Kindermodebeurs SundaySchool, 13 januari 2019 in de Fabrique te Maarssen.

Website SundaySchool: www.sunday-school.nl

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top