Ga naar hoofdinhoud
Make a Wish

SundaySchool gaat samenwerken met ‘Make a Wish’

Voor de derde editie van SundaySchool gaat de kindermodebeurs een samenwerking aan met het goede doel ‘Make a Wish’. Volgens medeoprichter Rob de Vos past het doel perfect bij de beurs. ‘Kindermode is toch een stukje beleving en emotie, we vinden dat we wat terug moeten doen.’

Niet alleen op financieel gebied zal SundaySchool de organisatie ‘Make a Wish’steunen, ook zal er op organisatorisch gebied een samenwerking plaatsvinden. Als de detaillist nu een kaartje online koopt, krijgen ze direct de mogelijkheid om een donatie te doen aan het goede doel. Dit bedrag kan liggen tussen de €2,50 en de €250 euro. Het eindbedrag zal SundaySchool verdubbelen en de cheque zal overhandigd worden aan het eind van de tweede modeshow 13 januari aanstaande.

Over ‘Make a Wish’
Het goede doel ‘Make a Wish’ zorgt ervoor dat wensen van ernstig, soms levensbedreigend zieke kinderen in vervulling worden gebracht. Elke dag horen namelijk gemiddeld drie kinderen het nieuws dat ze een ernstige ziekte hebben. Als donateur help je om de wensen van deze kinderen in vervulling te laten gaan.

Wil je alvast tickets kopen en/of een donatie doen? Dat kan via deze link. Wat het thema is van de derde SundaySchool lees je het hier! Zet hem in je agenda: Kindermodebeurs SundaySchool, 13 januari 2019 in de Fabrique te Maarssen.

Website SundaySchool:www.sunday-school.nl
Website Make a Wish: www.makeawishnederland.org

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top