Ga naar hoofdinhoud
kindermode collectie

Superdry gaat voor kindermode

New brand in (kindermode) town: Superdry heeft via een persbericht bekend gemaakt zich ook te gaan storten op een kindermode collectie. In het herfst 2019 seizoen zal de eerste collectie gelanceerd worden.

Wat er in deze collectie allemaal te zien is? Hij bevat zo’n 200 items voor zowel jongens als meiden in de leeftijd van zes tot en met twaalf. Vooral T-shirts, truien en jassen zal je er veel in terugzien. Ook polo’s en joggingbroeken voor jongens en daarnaast jurken en leggings voor meisjes behoren tot de collectie.

Consumentenanalyse
De kleding is gebaseerd op een gedetailleerde consumentenanalyse van het merk. Hieruit bleek bijvoorbeeld dat er op het internet al gezocht werd naar een kindercollectie. Superdry heeft er tevens voor gekozen dat oudere kinderen toegang krijgen tot de collectie voor volwassenen, dankzij kleinere maatjes. Ook weten hoe je je consumenten kunt analyseren? Neem dan hier een kijkje!

De consument kan de collectie online en in een aantal geselecteerde Superdry winkels bekijken. Daarnaast zal de kindercollectie ook beschikbaar zijn bij enkele wholesale partners.

Interesse? Neem contact met:

Contactgegevens voor retailers:
Superdry Nederland
Nieuwstraat 156 D/E
5126CH Gilze
Tel.0161833330
Website Superdry: www.superdry.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top