Ga naar hoofdinhoud
Instagram workshop voor kindermode retailers

Tip! Instagram workshop voor kindermoderetailers

Zeg, wees eens eerlijk…
Gebruiken jullie al instastories, highlights en gifjes? Weten jullie precies welke hashtags een hoger engagement opleveren? Kunnen klanten op Instagram al inchecken bij jullie locatie?

Instagram is de toekomst!
Achterblijven op social media is geen optie meer en vooral Instagram groeit hard. Doordat het platform steeds meer nieuwe functionaliteiten introduceert, is het ook interessanter aan het worden voor bedrijven. Het biedt zoveel kansen: je kan een band opbouwen met je vaste klanten, maar tegelijkertijd ook nieuwe klanten bereiken.

Op maandag 10 september organiseert Claire van Bavel, hoofdredacteur van KIDS fashion mag en Dress the KIDS, een Instagram workshop voor kindermoderetailers. Claire is expert op het gebied van (online) content en social media. Hoewel ze zelf nog geen kinderen heeft, heeft ze een ongekende passie voor kindermode. In deze workshop voor kindermoderetailers brengt zij haar expertise en liefde voor kindermode samen.

Ben jij een kindermoderetailer en heb jij 1) nog geen Instagram account voor de winkel of 2) al wel een account, maar door gebrek aan kennis, tijd en een duidelijke strategie haal je hier nog geen of te weinig klanten uit? Relaties van KIDS fashion mag kunnen gebruik maken van een speciale kortingscode, waarmee je maar liefst €60,00 korting krijgt! Met deze korting kosten tickets €119,00 exclusief btw.

Bestel hier tickets met korting!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top