Ga naar hoofdinhoud
drive inn junior

Tip van de redactie: tweede editie Drive Inn Junior

Vorig jaar vond de eerste editie van Drive Inn Junior plaats en ook dit jaar komt het samenwerkingsverband weer terug. Verschillende agenten, allemaal gespecialiseerd in het kids wear segment, zijn al druk bezig met de voorbereidingen.

Drive Inn Junior zal plaatsvinden op 2 juli 2018 tussen 09:00 en 21:00. Het initiatief is voortgevloeid uit de gezamenlijke wens om klanten en prospects mogelijkheid te bieden zich op nieuwe collecties te oriënteren.

Wederom stellen diverse locaties in Brabant hun showrooms open. Het wordt een overvolle, afwisselende en verassende dag voor de bezoekers. Ze kunnen zich oriënteren op nieuwe collecties van meer dan 100 kindermodemerken en uiteraard is het de plek om elkaar te ontmoeten en te netwerken.

De grote dag
Niet alleen bekende merken, ook verfrissende nieuwe merken zullen te zien zijn bij Drive Inn Junior. Daarnaast worden er per showroom orders verloot van een merk dat je graag eens risicoloos wilt uitproberen. Volledige collecties worden getoond, er is gratis toegang, gratis parkeren én de organisatie zorgt voor food, drinks en een very warm welcome.

De merken
Verschillende grote en kleine merken doen mee aan Drive Inn Junior. Deze staan verspreid over meerdere showrooms. Merken die onder andere aanwezig zullen zijn, zijn: Antony Morato, AO76, B Nosy, Beebielove, Born To Be Famous, Claesen’s, Diesel, DKNY, Franky and Liberty, Givenchy, Guess, Jumping The Couch, Le Big, Like Flo, Moodstreet, NoNo, Retour Denim Deluxe, Superrebel, Timberland en Zadig & Voltaire. Wil je alle merken zien? Kijk dan hier!

De showrooms
De showrooms zijn gevestigd op de volgende locaties: Beebielove in Waalre, Hop Agenturen in Veldhoven, Penn&Ink N.Y. in Breda, Van der Linden Agenturen in Tilburg, Brandworks in Breda, M-Agency in Breda, Retour Denim Deluxe in Best en Wintermans Agenturen in Roosendaal.

Website Drive Inn Junior: www.driveinnjunior.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top