Ga naar hoofdinhoud
kindermode event

Tumble ’N Dry lanceert collectie Rosalie’s Favourites, kom ook!

Op zaterdag 13 april zal Tumble ’N Dry in de eigen store in Utrecht de nieuwe collectie met YouTube-ster Rosalie lanceren. Het wordt een groot feest en kids tussen de 8 en 15 jaar kunnen erbij zijn. Wij vertellen je graag meer over de collectie!

Rosalie selecteerde voor Tumble ’N Dry haar grote favorieten uit de zomercollectie en alle items bevatten een Rosalie-hangtag. Denk bijvoorbeeld aan girly maar toch sporty hoodie, een denim jurkje en een zwart-wit gestreepte jeans. We like!

Over het event
Op het event is tussen 14:00 en 16:00 uur een meet ’N greet met Rosalie zelf! Hier kunnen kids met haar op de foto, worden er handtekeningen uitgedeeld en kunnen ze zelfs genieten van een lekker hapje. Tevens zal er een fashion parade door de straat plaatsvinden, party! Hier kunnen kinderen gezellig bij meelopen, inclusief een hoop ballonnen, toffe muziek én een visagist en fotograaf. Doen dus! Koop je tijdens het event een van Rosalie’s mooie items, dan krijg je zelfs een goodiebag cadeau ter waarde van €25,-.

Over Rosalie
Rosalie is een ster onder alle tieners. Ondanks dat ze pas 15 jaar is heeft ze meer dan 70 duizend volgers op Instagram en is ze een ware beauty en fashion expert met haar video’s op YouTube.

Het event vindt plaats op zaterdag 13 april tussen 14:00 en 16:00 op de lijnmarkt in Utrecht. Are you ready to Tumble? Be there!

Website Tumble ’N Dry: www.tumblendry.com

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top