Ga naar hoofdinhoud
Misfit

Tumble ‘N Dry partner bioscoopfilm Misfit 2

Kinderkledingmerk Tumble ’N Dry gaat samenwerken met de film Misfit 2. Misfit 2 is een vervolg op de succesvolle Nederlandse highschool comedy Misfit. Daarin speelt Djamila, bekend van het YouTube-kanaal MeisjeDjamila weer de hoofdrol. Ook is er een rol weggelegd voor Jan Kooijman en Sem, de zoon van Wendy van Dijk.

Tumble ’N Dry x Misfit 2 collectie 
De Tumble ’N Dry x Misfit 2 collectie wordt rondom de release van de film in september in de winkels en online gelanceerd. Deze items zijn onderdeel van de najaars/wintercollectie 2019. De collectie is volledig te mixen en te matchen en verkrijgbaar vanaf maat 128 t/m 176.

Misfit 2 
Nadat Julia (Djamila) is teruggekomen uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette (Tinne Oltmans), die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen. Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen zit er niks anders voor Julia en haar Misfit-squad op dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP squad!

De nieuwe film is vanaf woensdag 25 september te zien in de Nederlandse bioscopen, vanaf 15 oktober is Misfit 2 te zien in België.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top