skip to Main Content
Tumble 'N Dry 15 jaar

Tumble ’N Dry viert 15-jarig jubileum en is nu weer via wholesale te koop

Het Nederlandse kinderkleding merk bestaat dit jaar 15 jaar en vierde dit in hun eigen pop-up store in het complex Westergas in het Westerpark in Amsterdam.

In 2007 startte het kinderkleding merk met kleding voor kinderen van 0-15 jaar. Om het jubileum te vieren organiseerde Tumble ’N Dry op 20 april een feestelijke middag in hun pop-up store in het Westergas complex in het Westerpark in Amsterdam (adres: Pazzanistraat 6, Oostelijk meterhuisje). Tijdens deze middag waren er een hoop activiteiten voor kids én volwassenen, blijkt uit een persbericht.

De pop-up store is open van 15 april t/m 29 mei, van woensdag t/m zondag (10:00-18:00). In deze pop-up store wordt de nieuwe zomercollectie getoond en verkocht. Ook dient deze pop-up store als uitvalsbasis voor verschillende activiteiten voor kinderen in de 6 weken dat de store open is. Benieuwd hoe de store eruitziet? Hier kan je alvast een kijkje nemen.

Tumble ’N Dry is vanaf dit seizoen ook weer via het wholesalekanaal via salesmanager Iris Kuijf te verkrijgen. Iris Kuijf is sinds november 2021 werkzaam bij het merk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top