Ga naar hoofdinhoud

Tumble ‘N Dry x Misfit 2

De tienerkomedie Misfit 2 draait eindelijk in de bioscoop. De film is een vervolg op de film Misfit, waarin de Nederlandse vlogger Djamila, bekend van het YouTube-kanaal MeisjeDjamila, ook nu weer de hoofdrol speelt. Daarnaast hebben ook Jan Kooiman, Niek Roozen en Sem van Dijk, de zoon van Wendy van Dijk, een rol in de film.

Misfit 2
In Misfit 2 komt Julia (Djamila) weer terug uit de Verenigde Staten. Voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een landelijke muziekwedstrijd. Een droom die uitkomt voor Julia! Maar alles lijkt in de soep te lopen wanneer Nick onverwacht van school switcht en helemaal ingepakt wordt door multitalent Babette (Tinne Oltmans), die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen. Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen zit er niks anders op voor Julia en haar Misfit-squad dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP squad!

Tumble ‘N Dry x Misfit 2
In juli kondigde Tumble ‘N Dry al een samenwerking aan met de film Misfit 2. De lijn is geheel gebaseerd op de Misfit stijl. Een cute sterrenprint rokje, vette sweaters, een denim overhemdjurk en tuinbroek, je kunt alles mixen en matchen om zo de echte Misfit 2 stijl te creëren. Verder bestaat de collectie uit comfy trainingsbroeken, sweaters, tuinbroeken en oversized denim jurken.

Tevens was Tumble ‘N Dry gisteren ook aanwezig bij de première. Tumble ‘N Dry reporter Nika interviewde alle acteurs, fans en winnaars, van Meisje Djamila tot Donny Roelvink. Bekijk de video hieronder!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top