Ga naar hoofdinhoud

Tweede editie SundaySchool weer groot succes

Na het grote succes van de eerste editie afgelopen winter, kon het natuurlijk niet uitblijven; de tweede editie van SundaySchool! Afgelopen zondag 1 juli was het dan zo ver. In de Fabrique in Utrecht kwam heel kindermodeland bij elkaar om de nieuwe collecties van een groot aantal merken te zien, voelen en beleven. 

Festival sfeer
Alle merken hadden deze editie ontzettend veel aandacht besteed aan de aankleding van hun stands. Naast de prachtige collecties was er dus genoeg te zien en te beleven. Ook het thema van dit seizoen; festival, was duidelijk voelbaar, mede dankzij het grote buitengedeelte wat met dit prachtige weer de perfecte aanvulling op het beursterrein was.

Modeshows
JustbyManon, in samenwerking met Roel Ruyten, heeft ook dit seizoen weer twee spectaculaire modeshows neergezet tijdens SundaySchool. Stoere modellen die als ware professionals over de catwalk paradeerden showden ons de nieuwste trends voor SS19.

Alom enthousiasme
Er was alom enthousiasme over de tweede editie van SundaySchool. Zowel de retailers als de merken waren zeer te spreken over de dag. Fantastische sfeer, een zeer uitgebreid aanbod aan merken, goede organisatie en een centrale locatie, maken deze beurs tot de nieuwe ‘place to be‘ voor iedere kindermodeprofessional.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top