Ga naar hoofdinhoud
de fabrique kindermodebeurs

Tweede initiatief voor kindermodebeurs: GROWUP

In De Fabrique in Maarssen, vlakbij Utrecht, zal op zondag 14 januari 2018 een eendaagse kindermode lifestylebeleving plaats gaan vinden. Het event zal de naam GROWUP krijgen, start om 10:00 uur ’s ochtends en zal doorgaan tot 20:00 uur ’s avonds.  GROWUP is naast Just Kidz het tweede initiatief dat gelanceerd wordt.

De beurs is een idee van Rob de Vos, oud-eigenaar van kinderkledingmerk Jake Fischer en Stefan Flint, agent van Indian Bluejeans en LOOXS revolution. De Fabrique is de perfecte locatie voor een dergelijk evenement omdat het in het midden van het land ligt. Het is een inspirerende plek en met zevenhonderd gratis parkeerplaatsen voor de deur en daarom dus ideaal voor de kindermodebranche.

Een groot platform
Het is de bedoeling dat er een platform wordt gecreëerd voor leveranciers, winkeliers en winkelpersoneel met een hoog aanbod. Zo kan iedere ondernemer direct overzicht krijgen van de trends en ontwikkelingen op het gebied van kindermode. Ook zal er een modeshow plaats gaan vinden en wordt er een paneldiscussie gehouden.

Op de beurs
Niet alleen zullen er nieuwe collecties en merken te zien zijn op de beurs, ook zullen er ontwikkelingen in de retail getoond worden. Met zowel grote als kleine labels zal er een ideale mix ontstaan. De Vos en Flint willen alle mooie merken in Nederland en daarbuiten weer bij elkaar brengen nu de Kleine Fabriek ten onder is gegaan. Beiden zien het liefst zo’n 30 leveranciers op de beurs verschijnen waarvan tien inmiddels al hun deelname hebben bevestigd. Meer informatie over de beurs zal nog volgen, maar voor vragen kan men alvast terecht bij: info@growupfair.nl.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top