Ga naar hoofdinhoud
Kixx online vacature

Vacature: Online Marketing Manager (FT)

Wie zijn wij?

Kixx International B.V. verkoopt kinderkleding. Wij doen dit zowel online als offline, met twee succesvolle webshops én een stenen winkel in de gezelligste straat van Alkmaar. Wij verkopen uitsluitend merkkleding. Van baby’s tot tieners en van meer dan 200 verschillende merken.

Wij helpen onze klanten een eigen stijl te ontdekken. Iedereen is anders en heeft andere wensen. Het vinden van die stijl moet een ontdekkingsreis zijn, juist als je kind bent. Wij zoeken de nieuwste trends in een breed assortiment. En zorgen ervoor dat iedereen een outfit kan vinden die aansluit bij wie hij of zij is. Door navigatie en inspiratie maken wij het de klant makkelijker om te kiezen. Het resultaat is een goed gevoel, bij de klant en bij jou.

Wat ga je doen?

Als Online Marketing Manager ben je verantwoordelijk voor de online activiteiten van Kixx International B.V. Jouw passie begint bij de uitdaging om onze online marktpositie te vergroten. Onze producten moeten goed te vinden zijn via verschillende online kanalen en op de website. Jij zorgt ervoor dat dit zo is. Je stelt samen met de directie de online marketingstrategie vast en zorgt voor de uitvoering hiervan. Je geeft leiding aan de Online Marketeer en werkt samen met (externe) specialisten.

Wie ben jij?

Je bent altijd op zoek naar verbetering en vindt op creatieve wijze manieren om dit te realiseren. Je werkt op HBO niveau wat je bewezen hebt met een aantal jaar ervaring vol mooie resultaten in een commerciële webshopomgeving. Fantastisch als je werkervaring in de kledingbranche is, maar dat is geen must. Je bent resultaatgericht en houdt de ontwikkelingen op de markt nauwlettend in de gaten. Je bent analytisch ingesteld, hebt de effecten van de verschillende kanalen goed in beeld en bent in staat deze te evalueren en optimaliseren. Je hebt goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels. Heb je ervaring met Magento, dan is dit een pré. Ook niet geheel onbelangrijk: je vindt kinderkleding net zo leuk als wij!

Wie bieden wij?

Een uitdagende, verantwoordelijke functie in een markt die continu in beweging is. Uiteraard ontbreekt het in deze functie niet aan ruimte voor eigen initiatief. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en een salaris tussen € 3250 en € 3800, afhankelijk van je ervaring. En last, but certainly not least: een leuk team collega’s die garant staan voor een positieve vibe in een informele werkomgeving.

Enthousiast geworden?

Stuur dan je reactie in in de vorm van je cv voorzien van foto én motivatiebrief naar yara@kixx-online.nl. We’d love to hear from you!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top